top of page

Hvem er jeg

Efter 4 års kamp, et utal af sprøjter, 3 aborter og 2,5 års fertilitetsbehandling, blev jeg endelig mor.

Mit navn er Lene, jeg er 36 år gammel, og mor til tvillinger (2020).

 

Min egen fertilitetsrejse bød på mange nederlag, uforudsete bekymringer og forbudte følelser, i særdeleshed en følelse af ensomhed og forladthed. Ovenstående har givet mig en stor motivation for at hjælpe andre kvinder og par, der befinder sig i samme fortvivlende livssituation, som jeg selv gjorde for 4 år siden, da de to streger udeblev måned efter måned. Jeg ønsker at ingen skal føle sig alene på deres rejse. Jeg ser det som en stor styrke, at jeg udover at have min faglighed, også har erfaring inden for området grundet mit eget fertilitetsforløb, og dermed kan relatere til de tanker, følelser mm, der kan opstå under en fertilitetsrejse. 

 

Med afsæt i egne erfaringer og uddannelsen som psykoterapeut, ønsker jeg derfor at tilbyde et rum med mulighed for at tale om de svære følelser og give dig/jer redskaber til at tackle den ufrivillige situation i befinder jer i. Jeg tilbyder at være med på alle dele af rejsen, både før, under og efter, hvad enten rejsen indebære behandling eller ej.

 

Mine primær områder er : angst, depression, sorg, skam, skyld, krise, identitet

271977985_649503326467309_542336506613089428_n.jpg
271657598_356465409331829_8800998934576025712_n.jpg

Jeg arbejder (metode)

Jeg arbejder eklektisk, hvilket betyder at jeg vælger terapeutiske teknikker og metoder ud fra din unikke problemstilling og dine behov. Jeg er kort fortalt uddannet inden for den dynamisk relationelle tradition, hvilket betyder, at jeg har fokus på de forhold som udspiller sig i mennesket og sammen med mennesker. Derudover er jeg uddannet i den kognitive retning hvorfor jeg er optaget af følelser, tanker, krop og adfærd, og hvordan de gensidigt påvirker hinanden. 

 

Jeg bruger blandt andet: 

Kognitiv 

Psykodynamiske

Mindfulness

ACT

Meta kognitivt 

 

Hvis du vælger mig vil jeg hjælpe dig/jer med at tackle de utrygge og måske ukendte tanker og følelser, som ofte følger med en fertilitetsrejse. Jeg vil hjælpe med at skabe ro samt hjælpe med at skabe en forståelse for dine følelser og adfærd i den situation, som du nu befinder dig i. Jeg vil hjælpe dig med at være tilstede, blive mere nærværende og leve i stedet for bare at overleve. Jeg vil hjælpe dig med at få fokus på det gode i livet, trods barnet/graviditeten lader vente på sig, eller måske aldrig kommer.

 

Det er vigtigt for mig, at vi skaber et rum, der er trygt og tillidsfuldt hvor der skal være plads til at du kan dele dine mest sårbare tanker og sider. Jeg er psykoterapeut, men det er dig, som er ekspert på dit liv. Det er derfor os begge som er med til at skabe rummet og den enkelte session. Mange kan finde det forløsende at sidde overfor en som kan relatere til problemstillingerne, men det er vigtigt at pointere, at mit fokus hele tiden er på, hvordan vi i fællesskab hjælper dig bedst. Du er centrum i terapien, og jeg er optaget af det, som du bringer ind i rummet her og nu. Det er mit ønske at støtte og holde dig/jer i hånden i en meget svær og sårbar periode, hvor tingene til tider måske kan virke mørke og uvisheden altopslugende. 

 

Det er for mig alfa omega hele tiden at holde mig opdateret og ajour for at kunne udvikle mig og dygtiggøre mig som terapeut og på det menneskelige plan. Derfor kommer jeg løbende til at modtage supervision, og tage kurser/uddannelser, som jeg finder relevante. 

 

Mine kompetencer 

  • Socialrådgiver 2010

  • Grunduddannelse i kognitive behandlingsformer 2015

  • NADA (øre akupressur) 2016

  • Mindfulness instruktør 2016

  • Psykoterapeut 2020

bottom of page