top of page

NADA

Jeg blev i 2015 Certificeret NADA instruktør ved NADA-Danmark.

Jeg tilbyder derfor NADA som supplement til terapi. 

 

Hvad er NADA?

NADA-metoden er et standardiseret recovery-program, der består af akupunktur i 5 punkter i øret. Metoden bruges som komplementær strategi sammen med f.eks. psykoterapi eller anden form for personligt udviklingsarbejde. NADA-behandling er har til formål at genskabe indre ro, fokus og balance mellem krop og sind.

 

Formålet med NADA-metoden er ligeledes at øge effekten af den primære behandling. Samtidig kan metoden anvendes i akutte, krise– og katastrofesituationer samt give lindring og dæmpe stress i situationer, hvor samtale ikke er relevant eller mulig.

 

NADA bygger på traditionel kinesisk medicin (TCM), hvor akupunkturpunkterne balancerer organer, som regulerer både krop og psyke. Det er et redskab til at skabe kontakt til vores eget selvberoligende system og hjælpe os til at ændre vaner. Det skaber grundlag for refleksion og bevidstgørelse af vores livsførelse. Vores system af selvberoligelse kan aktiveres på mange forskellige måder – NADA er et af redskaberne til at genfinde indre ro og balance, uden vi behøver at kende til meditative teknikker.

 

NADA er fra 1970’erne men bruges stadig meget flittigt.

 

Udførsel:

NADA nålene placeres i begge ører over 45 min. med standard-nåle (ikke permanente nåle) i rolige omgivelser. Det er vigtigt, at man sidder i ro med nålene under forløbet. NADA er en non-verbal tilgang. Du efterlades tilbage i lokalet med musik og the.

 

Den mest optimale effekt af NADA behandling opnås ved at få NADA i en periode, minimum 1 gang ugentligt, gerne flere, de første uger, herefter kan man forlænge perioden i mellem behandlingerne. De bedste resultater se ved 10-15 behandlinger.

Skærmbillede 2022-01-06 190541.png

NADA

200

kr

Enkelt session, Fremmøde

Enkelt session af
200 kr/session

5 x NADA

875

kr

5 sessioner, Fremmøde

5 sessioner af
175 kr/session i stedet for 200 kr/session

10 x NADA

1500

kr

10 sessioner, Fremmøde

10 sessioner af
150 kr/session 
i stedet for 200 kr/session

bottom of page