top of page

Refleksionskort

Refleksionskortene henvender sig til dig, som har et ønske om at blive klogere på dig selv, din partner og Jeres parforhold.

 

Håbet med kortene er, at de kan danne gode snakke, dybe refleksioner og større indsigt i dig selv og i dit samspil med andre mennesker. 

 

Refleksionskortene er udviklet med primært afsæt i min terapeutiske baggrund som psykoterapeut. Derudover er der inddraget egne og andres erfaringer med parforhold, ufrivillig barnløshed, kommunikation, uhensigtsmæssige strategier og dynamiske samspil i mellem nære relationer.

 

Der findes ikke noget facit, da refleksionskortene tager udgangspunkt i dit perspektiv. Der er heller ikke nogen rækkefølge.   

 

Refleksionskortene findes nu i 5 versioner. De første 3; “Kvinden”, “Manden”, og “Parret” henvender sig primært til ufrivillige barnløse og folk i fertilitetsbehandling. De sidste 2; “ Forældrene” og “Samlivet” henvender sig derimod til alle.

 

Du kan læse mere om de enkelte kategorier ved at klikke på dem. Derudover er der vedlagt et introkort til alle kategorierne, som fortæller mere om hver enkelte kategori samt en inspiration til, hvordan kortene kan bruges. Rigtig god fornøjelse Kærligst

 

Lene Vester-Madsen

bottom of page