Efter graviditet, når barnet endelig kommer...

Måske du endelig har fået barnet, men moderskabet er ikke helt, hvad du havde forventet? Ingen har forberedt dig på hvordan det er at blive mor, og du kan ikke genkende dig selv?

Du har ikke overskud, du græder meget, og du kan ikke mærke den ubetinget kærlighed som alle snakker om?

Måske du føler dig forkert, alene og utilstrækkelig.

​Efter mange års kamp, skulle man måske tro, at nu er barnet endelig kommet, og du er helet. Men desværre mærker du, at det er fra langt tilfældet. Titlen og identiteten som ufrivillig barnløs hænger ved, og det er helt naturligt. I så mange år har du identificeret dig med dette prædikat, og nu skal du til at finde en ny identitet. I lang tid har du ikke haft nogen forpligtelser eller ansvar for andre end dig selv, og med ét er din hverdag vendt op og ned.  I så mange år har du drømt om at blive nogens mor, skabe din egen familie, men fødslen, tiden efter, moderskabet, barslen, eller det at være nogens mor, var ikke som ønsket, eller er sværere end du havde regnet med.

Kan du genkende dig i ovenstående? Hos mig taler vi om alle de følelser og tanker, som du måtte gå med i forhold til endelig at være blevet mor. Det gælder også de svære, dem som du ikke tør sige højt, fordi du er bange for, at nogen måske vil se dig som utaknemlig, forkælet eller noget helt tredje, når nu kampen har varet så længe. Hos mig er ingen følelser eller tanker forkerte, og jeg vil lære dig at rumme dem, og tænke mere selvkærligt omkring dig selv.